Designers

Artemis werkt enkel samen met lokale, gepassioneerde keramisten die 100% ambachtelijk produceren. Het zijn stuk voor stuk vakmensen die de urnen samen met ons bedenken, ontwerpen en met de hand vervaardigen.

Onze collectie herdenkingsurnen staat voor originele vormen, tijdloze ontwerpen en duurzame materialen. Wij creëren persoonlijke objecten, om de mooie herinneringen aan uw dierbare overledene of uw geliefde dier te bewaren, te koesteren en te delen.

Aster Caemaert

Aster Caemaert Artemis keramiek

Het keramiekatelier van Aster & Jasmien Caemaert is een rustpunt in het midden van de velden waar artistiek werk en ambacht hand in hand gaan. In het winkeltje van het atelier vind je rekken vol keramiek. Allemaal handgemaakt, en met veel liefde & geduld vervaardigd. Samen organiseren de zussen ook cursussen en workshops pottendraaien en glazuren.

Voor Artemis ontwierp Aster een unieke collectie tijdloze & stijlvolle urnen in keramiek. Alle urnen worden 100% handmatig vervaardigd in haar atelier.

Libelia De Splenter

Libelia De Splenter Artemis keramiek

Libelia De Splenter is een Belgische keramiste. Misschien ken je haar stem wel, want ze was presentatrice bij Studio Brussel en leende haar stem uit aan Siri en de gps. Tegenwoordig vind je Libelia terug in haar keramiekatelier, in het hart van de Vlaamse Ardennen. Daar voltrekt zich de magie en komen de Scandinavisch geïnspireerde borden, kommen, kopjes en urnen tot leven.

Voor Artemis creëerde Libelia een pure collectie urnen in unieke, zachte glazuren. Alle objecten worden volledig met de hand gemaakt in haar atelier.