Graag willen we samenwerken met uitvaartondernemers, uitvaartbegeleiders, crematoria en dienstverleners in de uitvaartzorg, die onze passie voor kwaliteit en esthetiek delen.

BTB & wholesale

zakelijk samenwerken
met Artemis Urnen

BTB verkoop

Bent u begrafenisondernemer, uitvaartbegeleider, medewerker van een crematorium, een ondernemer in de uitvaartzorg of eigenaar van een (online) winkel van uitvaartartikelen, en wil u graag onze collectie toevoegen aan uw assortiment?

Laten we samenwerken

Voor zakelijke verkoop (al vanaf één urne) hanteren we afzonderlijke prijzen voor de wederverkoop. Wij bezorgen u graag onze zakelijke prijslijst en/of komen met plezier bij u langs om onze urnen aan u voor te stellen.

Neem gerust contact op met Ram Broekaert (zaakvoerder van Artemis) via mail info@artemis-urnen.be of telefonisch +32 476 31 75 60. Alvast bedankt voor uw interesse.

Begin oktober ’22 wordt het ook mogelijk om BTB online te bestellen. Deze module is nog in opbouw en wordt weldra live geplaatst.

Kom onze urnen bekijken

U kan onze urnen ook geheel vrijblijvend komen bekijken in ons atelier in Brakel (België). We verwelkomen u graag op afspraak. Gelieve te bellen of een mailtje te sturen.

Artemis creëert stijlvolle, handgemaakte urnen in keramiek

vraag onze gratis brochure aan

Voor begrafenisondernemers, uitvaartbegeleiders, crematoria en bedrijven of personen actief in de uitvaartzorg, hebben we een prachtige brochure gemaakt, die u kan voorleggen en doornemen samen met de nabestaanden van een dierbare overledene.

De brochure is een kijkboekje, op kwalitatief, zacht (gerecycleerd) papier gedrukt, met daarin mooie en stijlvolle sfeerfoto’s van onze collectie handgemaakte urnen.

Stuur een mailtje naar info@artemis-urnen.be met uw adresgegevens en wij bezorgen u met veel plezier onze brochure. Bedankt voor de aanvraag.