Graag willen we samenwerken met uitvaartondernemers, uitvaartbegeleiders, crematoria en dienstverleners in de uitvaartzorg, die onze passie voor kwaliteit en esthetiek delen.

B2B & wholesale

zakelijk samenwerken
met Artemis Urnen

BTB verkoop

Bent u begrafenisondernemer, uitvaartbegeleider, medewerker van een crematorium, een ondernemer in de uitvaartzorg of eigenaar van een (online) winkel van uitvaartartikelen, en wil u graag onze collectie toevoegen aan uw assortiment?

Laten we samenwerken

Voor zakelijke verkoop (al vanaf één urne) hanteren we afzonderlijke prijzen voor de wederverkoop. Wij bezorgen u graag onze B2B prijslijst en/of komen met plezier bij u langs om onze urnen aan u voor te stellen.

Kom onze urnen bekijken

U kan onze urnen ook geheel vrijblijvend komen bekijken in ons atelier in Brakel (België). We verwelkomen u graag op afspraak. Gelieve te bellen of een mailtje te sturen.

Vragen?

Neem gerust contact op met Ram Broekaert (zaakvoerder van Artemis) via mail info@artemis-urnen.be of telefonisch +32 476 31 75 60. Alvast bedankt voor uw interesse.

B2B login

Bestaande klant

Heeft u reeds een B2B login van Artemis? Via onderstaande link kan u inloggen om meteen online bestellingen te plaatsen.

B2B account aanmaken

Nieuwe klant

Heeft u interesse om onze urnen te verkopen en wenst u een B2B login te verkrijgen om online uw bestellingen te plaatsen? Neem dan via onderstaande link contact met ons op.

Artemis creëert stijlvolle, handgemaakte urnen in keramiek

vraag gratis onze brochure aan

Handgemaakt Belgisch design

Voor begrafenisondernemers, uitvaartbegeleiders, crematoria en bedrijven of personen actief in de uitvaartzorg, hebben we een prachtige brochure gemaakt, die u kan voorleggen en doornemen samen met de familie van een dierbare overledene.

De brochure is een kijkboekje, op kwalitatief, zacht (gerecycleerd) papier gedrukt, met daarin mooie en stijlvolle sfeerfoto’s van onze collectie handgemaakte urnen.

Stuur een mailtje naar info@artemis-urnen.be met uw adresgegevens en wij bezorgen u met veel plezier onze brochure. Bedankt voor de aanvraag.