Artemis urnen geselecteerd voor ‘Ik Koop Belgisch’

Trots op Belgische merken

De lijst met creatief talent van Belgische bodem is lang en divers, en dat mag geweten zijn. Via de Ik Koop Belgisch-campagne worden consumenten aangemoedigd om Belgische werken, merken en producten te ontdekken. Artemis is bijzonder trots om deel uit te maken van deze community.

Creativiteit van eigen bodem

Met de keuze voor Belgische werken, merken of producten maak je de dromen waar van creatieven van hier én gun je jezelf de leukste aanwinsten voor je interieur, kleerkast, boekenplank, muziekcollectie, … Noem maar op!

Voor veel consumenten is dat niet zomaar goed nieuws, maar zelfs een heuse ‘aha-ervaring’! Met Ik Koop Belgisch wil men dan ook in eerste plaats de rijkdom aan Belgische creativiteit tonen om zo wie bewust heeft gekozen om merken van hier te kopen een handje te helpen. #ikkoopbelgisch is een optie voor elke stijl en elk budget.

Op de IkkoopBelgisch.be website vind je meer dan 600 Belgische mode, accessoire- en woonmerken. Gebruik deze site als je persoonlijke assistent. Hierop worden Belgische artiesten, designers, merken en bedrijven uit de creatieve sector verzameld die een eigen werk of product aanbieden, zo ook Artemis urnen.