Aster Caemaert: authenticiteit, organische lijnen & natuurlijke materialen

Handgemaakte urnen, exclusief & artisanaal

Voor Artemis ontwierp Aster Caemaert een unieke collectie pure en stijlvolle urnen in keramiek. De keramiste vertrekt bij het ontwerpen steeds vanuit haar fascinatie voor het materiaal of de techniek. Wat uiteindelijk tot een creatie uitgroeit, ontstaat gedeeltelijk tijdens het proces, tijdens het draaien en vormgeven van de klei. Haar gevarieerde collectie keramische urnen belichaamt authenticiteit en warmte, ideaal voor het sereen thuis bewaren van de as van een dierbare overledene.

Aster & Jasmien Keramiekatelier

Het keramiekatelier van Aster & Jasmien Caemaert is een rustpunt in het midden van de velden waar artistiek werk en ambacht hand in hand gaan. In het winkeltje van het atelier vind je rekken vol keramiek. Allemaal handgemaakt, en met veel liefde & geduld vervaardigd. Samen organiseren de zussen ook cursussen en workshops pottendraaien en glazuren.

Ontdek de collectie

De urnen voor Artemis worden elk afzonderlijk met de hand gemaakt in het atelier van Aster & Jasmien. Keer op keer slagen ze erin om hun verbeeldingskracht & vakkennis om te zetten in artistieke maar tegelijk tijdloze, toegankelijke urnen.